divendres, 10 de maig de 2013

Buble.us i Mind42 són dues eines lliures que permeten crear mapes conceptuals on-line.
Tots dos programes són d'utilització molt intuïtiva  i són molt interessants ja que tots dos permeten exportar com a imatge i compartir a internet a través d'URL el resultat final. és una eina 2.0 molt útil per a treballar a classe o des de casa ja que permeten realitzar els mapes col·laborativament. Tot i així, una de les diferències és que el Buble permet treballar col·laborativament però no pots editar-ho a la vegada. El Mind si que ho permet.
Altres diferències són:


- Buble.us és mes visual, pots afegir colors, dirigir les branques d’arbres... cosa que al Mind42 no.- El mind permet crear enllaços fet que permet que els alumnes posin molta informació a cada nòdul. El bublle no.
      

                       VSUna de les aplicacions que podem donar-li a aquestes eines a part dels tradicionals mapes conceptuals al final d'un projecte pot ser l'organització dels temes a tractar a l’assamblea de manera col·laborativa. Durant la setmana els alumnes poden anar introduint aquells temes els quals volen tractar a la propera assamblea. En cas de fer una assamblea general de cicle és força interessant, ja que estas compartint les procupacions i els alumnes poden començar a reflexionar sobre cada tema.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada