dimecres, 15 de setembre del 2010

Diferents escoles diuen "No a les colònies i a les excursions!!"

Un cop iniciat el curs, una de les notícies sobre educació que ens ha sobtat més i que ens ha fet reflexionar profundament sobre aquest món, ha estat la que podeu llegir a l'enllaç que teniu a sota, i que ens parla de la decisió de diferents professors i centres educatius de no fer excursions ni colònies com a mesura de pressió per a recuperar el 5% del sou i la jornada intensiva del més de juny.

Després de llegir detingudament diferents articles referents a aquest tema, i estant d'acord amb la reivindicació dels mestres (que quedi clar), no podem deixar d'expressar la nostra disconformitat amb aquest tipus de "pressió" que exerciran per tal d'aconseguir el seu objectiu.

Realment són els alumnes els que han de pagar els despropòsits tant d'uns com dels altres? Creieu que la solució passa per a restar experiències als nostres, i segurament vostres fills?

Evidentment les respostes a aquestes qüestions són personals, però nosaltres com a estudiants de primària i com a pares no creiem que l'estratègia elegida sigui la més idònia. Creiem que es poden reivindicar els nostres drets sense restar qualitat a l'objectiu de la nostra tasca diària, tasca que ja es prou complexe.


http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20100620/53949643014/caen-un-35-las-colonias-escolares-por-un-boicot-de-profesores-a-educacio.html

1 comentari:

  1. Ey, chic@s, me alegro que sigáis con el blog! Que sepáis que ahora habrá un espacio en Tinta Fresca para los blogs de los "Pintores Recomendados" y vosotros estaréis ahí. Adelante con el trabajo =)

    ResponElimina