dimarts, 18 de maig del 2010

Formem-nos en seguretat...


Com a docents, pares, mares, estudiants, entre d'altres, hem de saber que internet afavoreix molts recursos i possibilita adquisició de nous aprenentatges però a la vegada cal navegar amb seguretat.

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una campanya de conscienciació sobre la seguretat a la xarxa adreçada a menors de 8 a 14 anys i als adults responsables, impulsada des del Centre de Seguretat de la Informació a Catalunya (Cesicat). L’objectiu és conscienciar la ciutadania de les situacions de risc que es poden trobar a Internet i que disposin de les eines i la informació necessària per fer-hi front.


La campanya està protagonitzada per dos personatges, el Cesc i la Cati, dos germans que ajuden a navegar per Internet de forma segura amb consells fàcils i efectius. La campanya té tant una orientació material, formada per desplegables, cartells, díptics i jocs per als menors, com virtual, amb l’espai web del Cesc i la Cati, on es poden trobar tots els materials de la campanya. Els responsables de la campanya volen que esdevingui un espai de preguntes, respostes i consells al voltant de la seguretat a Internet, amb la intenció que els mateixos adults s'adrecin als menors per oferir consells sobre seguretat.


Aquest enllaç us ensenyarà algunes estratègies…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada