dimecres, 26 de maig del 2010

Mou-te pels QUIETS


Mou-te pels QUIETS és un acte benèfic que va sorgir arrant de la dificultat econòmica que ultimament vivim en aquest país.
Les fundacions que treballen dia a dia per als infants amb plurideficiències, també s'han ressentit d'aquesta restricció econòmica i van decidir demanar ajuda, a través d'aquest acte artístic benèfic.
Això va sorgir per aquesta necessitat, però va moure masses i ara ja no es pot aturar. Aquest projecte va sorgir com un recurs per salvar la situació econòmica que vivien les corresponents fundacions, però això s'ha mediatitzat i ha anat donant tombs pel nostre país, recaptant fons i donant a conèixer les dificultats i les vides d'aquestes persones tant quietes però que no paren de moure's.
Tota aquesta història, a sensibilitzat, en certa mesura, a la gent que desconeixia aquestes discapacitats, i
ha estat força sorprenen com la
gent s'ha volcat i involucrat en tot aquest projecte.
Ells no poden córrer, ni demanar ajuda, però si els seus familiars, amics, companys, gent que posa les seves cames i ganes per donar suport a la gran feina que fan les fundacions que treballen amb aquest col·lectiu.
Mou-te pels quiets ja es coneix arreu i nosaltres també els hem volgut cedir un lloc, ja que creiem enormement en aquest projecte i el seguim i donem suport. Com més es conegui més podrem fer per ells!

Ara encara segueixen organitzant coses, concerts, xerrades, obres, etc. tot el què us pogueu imaginar i molt més, tot el què volgueu saber a:
El seu blog és: visita'l!
http://moutepelsquiets.blogspot.com/










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada